• ποιοι ειμαστε

    Το Mav Car Rental είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης οχημάτων στην Ικαρία.Βρισκόμαστε στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων για πάνω από 20 χρόνια με μεγάλη πείρα και αξιοπιστία στα αυτοκίνητα. Η φιλικότητα και το άνετο περιβάλλον καταρτίζουν την επιχείρηση μας. Οι ανάγκες των πελατών μας αλλάζουν συνεχώς προς το καλύτερο έτσι και εμείς συμβαδίζουμε με τα νέα δρώμενα προσφέροντας σας μοναδικές υπηρεσίες και καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων.  Η  μεγάλη ποικιλία οχημάτων,  οι χαμηλές τιμές, η  άμεση παράδοση και η άριστη εξυπηρέτηση μας φέρνουν στην πρώτη θέση για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου.
  • γιατι να επιλεξετε εμας

    To Mav Car Rental προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Επωφεληθείτε από τις προσφορές της εταιρείας μας και κερδίστε έως και 40%. Το Mav Car Rental σας παρέχει τα καλύτερα οχήματα για ενοικίαση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων,με δωρεάν ασφάλιση, καθώς και 24-ωρη οδική βοήθεια. 

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια εύκολη ηλεκτρονική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ικαρία, που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο και να σας παραδοθεί κατά την άφιξή σας στο λιμάνι του Ευδήλου, χωρίς χρέωση. Επιπλέον στο σημείο παράδοσης, θα σας δώσουμε και ένα οδικό χάρτη της Ικαρίας και να λάβετε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφτείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παραδοθεί το αυτοκίνητό σας και σε άλλο μέρος το οποίο σας εξυπηρετεί.
  • αυτοκινητα για ολους

    Η εταιρία μας σας προσφέρει την επιλογή της ενοικίασης ενός αυτοκινήτου από την τεράστια συλλογή μας, το οποίο θα ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις και την οικονομική δυνατότητα του κάθε πελάτη. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα μικρό αυτοκίνητο, το οποίο προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα, ή ακόμα και ένα μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο προσφέρει άνεση και ξεκούραστα ταξίδια, απολαμβάνοντας το μαγευτικό τοπίο της Ικαρίας. Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας είναι σύγχρονα μοντέλα, σε άριστη μηχανική κατάσταση, καθώς περιοδικά ελέγχονται και συντηρούνται από το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα.