Όταν φτάσετε στην Ικαρία, ένα μέλος της ομάδας μας θα είναι εκεί για να σας παραλάβει με το όνομά σας. Για να συνεχίσετε την ταυτοποίησή σας, πρέπει να δώσετε την ταυτότητά σας ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο και την άδεια οδήγησής σας.

Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητο από τις 06:00 π.μ. - 12:30 π.μ.
Η χρέωση είναι 30 ευρώ για την παραλαβή αυτοκινήτων μεταξύ 12:30 π.μ. και 5:30 π.μ. χωρίς κράτηση.

Μπορείτε να παραδώσετε το αυτοκίνητο 24/7, δωρεάν.

Μπορείτε να παραλάβετε το επιλεγμένο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας οπουδήποτε στο νησί (λιμάνι, αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, οποιοδήποτε σημείο στην Ικαρία). Το ίδιο ισχύει και για την παράδοση.


Τοποθεσίες Παραλαβής - Παράδοσης
Το γραφείο μας προσφέρει παράδοση και παραλαβή οπουδήποτε στην Ικαρία.

Μπορούμε να σας παραδώσουμε το όχημά σας κατά την άφιξή σας στη διεύθυνση:

- Στο γραφείο μας
- Στο λιμάνι (Εύδηλος)
- Στο αεροδρόμιο Ικαρίας (JIK)
- Στο λιμάνι (Άγιος Κήρυκος)
- Οποιοδήποτε ξενοδοχείο στην ΙκαρίαΑπαιτήσεις ηλικίας
Ελάχιστη ηλικία: 21 - Άτομα κάτω των 21 ετών δεν επιτρέπεται να κάνουν κρατήσεις αυτοκινήτων
Ηλικία 21 έως 78 - Οι άνθρωποι αυτής της ηλικιακής κατηγορίας μπορούν να κάνουν κρατήσεις για οποιοδήποτε διαθέσιμο όχημα εφόσον έχουν έγκυρη άδεια οδήγησης.
Ηλικίες 79 έως 79 - Άτομα άνω των 79 ετών θα πρέπει να έχουν επανεκδώσει την άδεια οδήγησής τους για να μπορέσουν να κάνουν κρατήσεις αυτοκινήτων.
Ηλικία 80 και άνω
Η πιστωτική κάρτα με δική σας επωνυμία πρέπει να προσκομίζεται κατά την ενοικίαση.


Πρόσθετοι οδηγοί
Επιτρέπονται επιπλέον οδηγοί
Ελάχιστη ηλικία για επιπλέον οδηγούς: 23
Οι πρόσθετοι οδηγοί πρέπει να έχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον 1 έτους.


Πολιτική καυσίμων
Τα οχήματα πρέπει να επιστρέφονται με τη δεξαμενή καυσίμου: Όπως έφυγε
Σε περίπτωση που δεν επιστραφή το όχημα με την ίδια βενζίνη θα υπάρξουν χρεώσεις. Η τιμή εξαρτάται από την τρέχουσα αγορά. Ρωτήστε το κατάστημα μας για την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική των υγρών καυσίμων.


Απαιτήσεις κατάθεσης
Καταθέσεις μετρητών γίνονται δεκτές.
Τα παρακάτω είναι επίσης αποδεκτά για προκαταβολή:
Εταιρικό Λογαριασμό, VISA, Master Card,Maestro, UnionPay, AMEX και PayPal.


Τρόποι πληρωμής
Η Mav Car Rental δέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
Εταιρικό Λογαριασμό, VISA, Master Card, Maestro, UnionPay, AMEX, PayPal και Μετρητά


Ενοικιάσεις μίας διαδρομής
Δεν υπάρχει χρέωση για την παραλαβή - παράδοση των οχημάτων στην περιοχές (ΕΥΔΗΛΟΣ - ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ - ΡΑΧΕΣ) και στο ενδιάμεσο τους.


Προαιρετικές χρεώσεις και κάλυψη
Κάθισμα μωρού ΔΩΡΕΑΝ !!!
Κάθισμα μωρού ΔΩΡΕΑΝ !!!
Βοηθητικό κάθισμα ΔΩΡΕΑΝ !!!
Βοηθητικό κάθισμα ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
Πρόσθετος οδηγός ΔΩΡΕΑΝ !!!


Επιπλέον ασφάλιση SCDW 2
15,00 ανά ημέρα
Η απαλλαγή από την αποζημίωση Super Collision είναι μια προαιρετική υπηρεσία η οποία, αν γίνει δεκτή, μειώνει την οικονομική ευθύνη σας για ζημιά στο όχημα, στα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας ενοικίασης. Η παραίτηση φέρει υπέρβαση / έκπτωση 120 ευρώ. Γυαλί (παράθυρα κ.λπ.), ελαστικά και οποιαδήποτε ρυμούλκηση αποκλείονται
Έξτρα Ασφάλιση CDW 4
10.00 ανά ημέρα
Απαλλαγή από ζημία από σύγκρουση είναι μια προαιρετική υπηρεσία η οποία, αν γίνει δεκτή, μειώνει την οικονομική σας ευθύνη για ζημιά στο όχημα, στα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας ενοικίασης. Η παραίτηση έχει πλεόνασμα / έκπτωση 250-350 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο ενοικιαστής θα ευθύνεται για το πρώτο ποσό των 300 ευρώ σε περίπτωση ατυχήματος. Η περίσσεια δεν περιλαμβάνει γυαλί (παράθυρα κ.λπ.), ελαστικά και οποιαδήποτε ρυμούλκηση.
Επιπλέον Ασφάλεια CDW 3
12.00 ανά ημέρα
Απαλλαγή από ζημία από σύγκρουση είναι μια προαιρετική υπηρεσία η οποία, αν γίνει δεκτή, μειώνει την οικονομική σας ευθύνη για ζημιά στο όχημα, στα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας ενοικίασης. Η παραίτηση συνεπάγεται υπέρβαση / έκπτωση 500 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο ενοικιαστής θα ευθύνεται για το πρώτο ποσό των 500 ευρώ σε περίπτωση ατυχήματος. Η περίσσεια αποκλείει το γυαλί (παράθυρα κ.λπ.), τα ελαστικά και οποιαδήποτε ρυμούλκηση.
Επιπλέον Ασφάλεια CDW 2
8.00 ανά ημέρα
Απαλλαγή από ζημία από σύγκρουση είναι μια προαιρετική υπηρεσία η οποία, αν γίνει δεκτή, μειώνει την οικονομική σας ευθύνη για ζημιά στο όχημα, στα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας ενοικίασης. Η παραίτηση φέρει υπέρβαση / έκπτωση 350 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο ενοικιαστής θα ευθύνεται για το πρώτο ποσό των 350 ευρώ σε περίπτωση ατυχήματος. Η περίσσεια δεν περιλαμβάνει γυαλί (παράθυρα κ.λπ.), ελαστικά και οποιαδήποτε ρυμούλκηση.
Επιπλέον Ασφάλεια CDW 1
7.00 ανά ημέρα
Απαλλαγή από ζημία από σύγκρουση είναι μια προαιρετική υπηρεσία η οποία, αν γίνει δεκτή, μειώνει την οικονομική σας ευθύνη για ζημιά στο όχημα, στα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας ενοικίασης. Η παραίτηση φέρει πλεόνασμα / έκπτωση 250 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο ενοικιαστής θα ευθύνεται για τα πρώτα 250 ευρώ σε περίπτωση ατυχήματος. Η περίσσεια δεν περιλαμβάνει γυαλί (παράθυρα κ.λπ.), ελαστικά και οποιαδήποτε ρυμούλκηση.
Πλοήγηση GPS
10.00 ανά ημέρα
Επιπλέον ασφάλιση SCDW 1
15.00 ανά ημέρα
Η απαλλαγή από την αποζημίωση Super Collision είναι μια προαιρετική υπηρεσία η οποία, αν γίνει δεκτή, μειώνει την οικονομική ευθύνη σας για ζημιά στο όχημα, στα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας ενοικίασης. Η παραίτηση συνεπάγεται υπέρβαση / έκπτωση 100 ευρώ. Γυαλί (παράθυρα κ.λπ.), ελαστικά και οποιαδήποτε ρυμούλκηση αποκλείονται.
Επιπλέον Ασφάλειες CDW (OPEL VIVARO)
20.00 ανά ημέρα
Απαλλαγή από ζημία από σύγκρουση είναι μια προαιρετική υπηρεσία η οποία, αν γίνει δεκτή, μειώνει την οικονομική σας ευθύνη για ζημιά στο όχημα, στα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας ενοικίασης. Η παραίτηση φέρει πλεόνασμα / έκπτωση 1000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο ενοικιαστής θα ευθύνεται για το πρώτο ποσό των 1000 ευρώ σε περίπτωση ατυχήματος. Η περίσσεια δεν περιλαμβάνει γυαλί (παράθυρα κ.λπ.), ελαστικά και οποιαδήποτε ρυμούλκηση.
Επιπλέον ασφάλιση SCDW 3
20.00 ανά ημέρα
Η απαλλαγή από την αποζημίωση Super Collision είναι μια προαιρετική υπηρεσία η οποία, αν γίνει δεκτή, μειώνει την οικονομική ευθύνη σας για ζημιά στο όχημα, στα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας ενοικίασης. Η παραίτηση φέρει πλεόνασμα / έκπτωση 150 ευρώ. Γυαλί (παράθυρα κ.λπ.), ελαστικά και οποιαδήποτε ρυμούλκηση αποκλείονται.


Πολιτική ακύρωσης
Η κράτηση θα επιβεβαιωθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απάντησης. Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας οποιαδήποτε στιγμή πριν από τον απαιτούμενο χρόνο παραλαβής. Οι προπληρωμένες κρατήσεις δεν επιστρέφονται και δεν μπορούν να ακυρωθούν. Οι κρατήσεις είναι έγκυρες και τιμημένες για έως και τρεις ώρες μετά την απαιτούμενη ώρα παραλαβής. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνεται κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας. Αν το όχημα δεν παραληφθεί εντός τριών ωρών από την απαιτούμενη ώρα παραλαβής, η κατάσταση κράτησης θα αλλάξει σε NO SHOW. Ζητάμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας αν χρειαστεί να αλλάξετε την ώρα παραλαβής του οχήματος που ζητήσατε για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Για τα τυποποιημένα αυτοκίνητα (πλήρους μεγέθους αυτοκίνητα και μικρότερα) μπορείτε να ακυρώσετε την ίδια ημέρα χωρίς ποινή.


Ασφάλιση και κάλυψη
Το CDW είναι μια ασφάλιση που περιορίζει την ευθύνη σας στην υπέρβαση του ποσού σε περίπτωση βλάβης. Αυτή η ασφάλιση δεν καλύπτει περιστατικά όπως ζημιές σε γυαλί, ελαστικά, σασί, στέγη και απώλεια κλειδιών. Τα τέλη ενοικίασης περιλαμβάνουν: - Τοπικούς Φόρους και ΦΠΑ - Ασφάλεια τρίτων - Προστασία από κλοπή αυτοκινήτων Το υπερβάλλον ποσό για σύγκρουση είναι (CDW): - 300 ευρώ για τα Fiat Panda, Hyundai I-10, Kia Picanto, Chevrolet Spark, Skoda citigo - 400 ευρώ για Nissan Micra, Nissan Note - 500 ευρώ για την Suzuki Jimny, Fiat Doblo, Smart, Smart Cabrio - 600 ευρώ για τη Citroen Pluriel, 500 cc για τη Fiat - 800 ευρώ για την Nissan Qashqai, Nissan Evalia τα ελαστικά, το παρμπρίζ, τα παράθυρα ή το κάτω μέρος του αυτοκινήτου. - Ζημιές ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων που κρατούνται στο αυτοκίνητο. - Κάθε περιστατικό, ενώ ο οδηγός είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. - Ατυχήματα που προκαλούνται όταν ο οδηγός δεν έχει δηλωθεί στο συμβόλαιο ενοικίασης.


Προπληρωμένες Ενοικιάσεις
Η πολιτική μας είναι απλή. Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας καταβάλλονται κατά την παράδοση. Δεν χρειαζόμαστε την πιστωτική σας κάρτα για να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου. Αν θέλετε να πληρώσετε εκ των προτέρων από το paypal, μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail για να σας στείλουμε ένα paypal request
Φυσικά. Η ακύρωση είτε η τροποποίηση μίας κράτησης μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.Έως και ένα μήνα πρίν την μίσθωση του οχήματος.
Στις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται:
– Ασφάλιση αστικής ευθύνης προς τρίτους
– Φ.Π.Α.
Υπάρχει προαιρετικά η δυνατότητα μεικτής ασφάλισης (CDW)
Όχι, υπάρχουν ορισμένες ζημιές που δεν καλύπτονται από καμία ασφαλιστική. Τέτοιες είναι οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, οι τροχοί και τα ελαστικά. Επίσης δεν καλύπτεστε για ζημιές που προκύπτουν σαν αποτέλεσμα οδήγησης σε ανώμαλο έδαφος, ρυμούλκηση άλλου οχήματος, μεταφορά εκρηκτικών, οδήγηση σε αγώνες κτλ.
Ναι, επιπλέον οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Τα μόνα που απαιτούνται είναι να πληρούν τις προϋποθέσεις ενοικίασης και να δηλωθούν κατά την έναρξη της ενοικίασης ώστε να είναι καλυμμένοι από την ασφάλεια.
Τα παιδικά καθίσματα, για όλες τις ηλικίες, είναι διαθέσιμα δωρεάν.
Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Το μόνο που απαιτείται είναι μια έγκυρη άδεια οδήγησης με περίοδο ισχύος μεγαλύτερη του ενός έτους.
Ναι, ο στόλος μας περιλαμβάνει αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε δείτε ποιο από αυτά καλύπτει τις ανάγκες σας.
Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της διάρκειας της ενοικίασης του αυτοκινήτου, αρκεί να γίνει έγκαιρη ενημέρωση. (Ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου)